Учи македонски онлајн (learning macedonian online)

at Aachener Str. 4, Nuremberg, 90425

Добредојдовте во светот на македонскиот јазик без граници!


Учи македонски онлајн (learning macedonian online)
Aachener Str. 4
Nuremberg 90425
Germany
Contact Phone
P: +49 (9 11) 2 39 65 95 +49 (1 76)38 031 136
Website
http://www.ucimakedonski.mk/

Description

„Учи македонски онлајн“ e специјализирано онлајн училиште за изучување на македонскиот литературен јазик за Македонците кои се родени и живеат надвор од границите на Македонија и за странците кои сакаат да го изучат македонскиот јазик. Проектот „Учи македонски онлајн“ е достапен преку неколку програми, создадени за да се олесни и сегментира едукативниот процес, и тоа официјалниот веб сајт на кој ги нудиме нашите услуги е достапен на: www.ucimakedonski.mk Дополнителните претходно споменати страни се достапни на: 1. www.courses-makedonskionline.org Оваа страна е услуга која ја нудиме во форма на мултимедијални курсеви кои можат да се изучуваат во секое време од денот 24/7, со можност за паузирање на наставата, и продолжување од местото на паузирање во било кое време од денот. 2. www.makedonskijazik-online.org На оваа адреса се наоѓа нашето специјализирано онлајн училиште за Македонците од Косово и Албанија. 3. www.makedonski.org На оваа адреса се наоѓа нашата специјализирана наставна програма за учење македонски јазик за Македонците кои живеат во Република Грција.

Company Rating

53 Facebook users were in Учи македонски онлајн (learning macedonian online). It's a 7 position in Popularity Rating for companies in Non-profit organization category in Nuremberg

2234 FB users likes Учи македонски онлајн (learning macedonian online), set it to 4 position in Likes Rating for Nuremberg in Non-profit organization category

Македонија – Анте Поповски Еве ја таа проста земја од дволичен камен и сонце Децата уште незаодени каде откопуваат лобањи по градините Еве ја таа проста земја од пајажина и од води Мудро слободата кај што ги запишува селските имиња Место икони по црквите И каде летото како судбина Трае до последниот востанат Еве ја таа проста земја од заморено дишење и од молк Низ која времето одминува и пак се враќа Со неа да го сподели лажното траење. О, еве ја таа проста земја од грч и од чекање Што ги научи и ѕвездите да шепотат на македонски А никој не ја знае.

!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->