mjeku.info

at Talstraße 20, Erfurt, 99089 Germany

Inciativa 'Medicine Q & A' ofron informacione mjekësore dhe këshillim on-line nga Mjekët shqiptarë, të cilët veprojnë në Gjermani dhe vendet ballkanike!


mjeku.info
Talstraße 20
Erfurt 99089
Germany
Contact Phone
P: ---
Website
http://mjeku.info

Description

"The aim of medicine is to prevent disease and prolong life; the ideal of medicine is to eliminate the need of a physician." ~ Dr. William J. Mayo

Company Rating

2354 FB users likes mjeku.info, set it to 1 position in Likes Rating for Erfurt, Germany in Medical & Health category