Princ of Persia

at , Las Vegas, nv United States

kush deshiron te veje ne nje udhetim


Princ of Persia

Las Vegas , NV nv
United States
Contact Phone
P: ---
Website
-

Description

:p

Company Rating

44 FB users likes Princ of Persia, set it to 2 position in Likes Rating for Las Vegas, Nevada in Book store category

Book store category, Las Vegas, Nevada

Internet
Wwwthelibraryofsecretscom Las Vegas , NV 89134 United States

Author
Las Vegas , NV 89170 United States

COMING SOON!!! Amanda Goes to Las Vegas, a hot romance novel, sold in fine stores where fine bookrs are sold. Order your copy today!!! Buy now!!!

Princ of Persia
Las Vegas , NV nv United States

kush deshiron te veje ne nje udhetim

Ti thosh nje te verbri ,, E ke parasysh

Published on 2013-11-22 00:59:01 GMT

tuna e zuri zogun e mbylli ne kafaz Zogu i tha tunes po shoh permas :33

Published on 2013-10-30 13:13:52 GMT

Ai mori bjonden ti mund te fitosh nje kazan plerash .. Me me ngjyra ..

Published on 2013-10-10 13:04:53 GMT

Hallall ti qe nuk le as1 ore mesimi :x....¥

Published on 2013-10-10 00:13:30 GMT

B2N -si cunami I kam nja 5/6 min Qe N'studio u futa Ktu textin e shkrujta Se mram ma nuk mujta E di se ca munem me fol Edhe e di se ca munem me than Se tan ata gjana qe kena pa fol Edhe tan ata gjana qe kena pa than Ala dona me ba edhe do gjana ma llap Ala dona me ba edhe do llesha me kap Ke me na ni Edhe ke me ba pa edhe keni me than (UuU) LEZHA-RAP-CITY kompani si AMC Une po eci me hapin e kohes jam B2N Po baj reklama si TV Kam afer GILAN-G Per kyt pun kam NRG Shum i shpejt si BMW Rroba T'gjana XXL Online n'MSN Shum komente SMS E e e e e e e (Ref) Hajdeni na mani Po bahet nami thyhet xhami Po vim si cunami Po na nihet zani E tunet tavani T'fort si shkami Po vim si cunami (2x) Ou nalni pak na shif pak Mos hy n'hak se s'ke shkak Baj tak fak sak pak nga pak e kam n'gjak Kur futem une N'klub tan pertasin Hey-Yo Ca kange doni me ni ? Si Cunami edhe WOW Kjo asht muzik per club Im a king of Crunk S'dona me than 100% Por T'pakten i kena 99.9 Jena t'vecant edhe po nigjona nga tana ant Jena ma t'rant vetem Lezhjant Me shkoll e pa shkoll me cant e pa cant Po dona me k'nu jo s'dona me u hap Se s'kena komplex e pina Me eks Po dona me pi e femna me kap Po dona me ni po jena ba tap Shumica po na nigjon e na thon Baka Baka Pakica po keqkuptojn e ja bajn S'baka S'baka (Remix) Im a king of Crunk - Tan bertasi Hey-Yo Im a king of Crunk - Tan bertasi Hey-Yo Im a king of Crunk - Cru Cru Cru Cru-nK Everybody in da Club

Published on 2013-09-09 17:49:58 GMT

B2N & Marseli - NAN

Published on 2013-09-07 17:58:07 GMT

Ergys Shahu Ft B2N - Te kam ne mendje

Published on 2013-09-07 17:54:05 GMT

B2N - blu

Published on 2013-09-07 17:50:56 GMT

b2n & apg ku*v e vogel

Published on 2013-09-07 17:49:38 GMT

b2n & apg ku*v e vogel ooooooo nananaaaaa B2N Beats APG 1) Vajz famiglia jote te ka rrit me halle u rrit bytha jote e u bere pordh e madhe vajza e mamit e babit ka nis alkolin duhanin tan diten bredh qytetin ca me tjeterin ca me njonin asaj nuk i pelqen mo me hec komb veta preferon X6 ose A8 ca te bej un i shkreti qe kam nje benz 8-sh lujta medsh.po e nezim nje flesh. nuk du mo pas ma lidhje 2, 3 ditshe merzitshme u lodha me kto buca si 5-she krisme po du mo me pas nje lidhje te perjetshme ,te pa vdekshme 1 vjaz te ndershme , te pa prekshme man Ref.) ti je kurv e vogel ty te perdorin si loder e ke mendjen per dyshek ti e shet trupin me leke 2) dashni nuk ka me mes nesh nuk ka me gje zemer un kur te desha , e kishe mendjen tra lala kot kerkon jam i nxon ma koh per ty rrall gjat zemer nuk mundem me pa me sy deshe mu ,deshetjetrin e tjetrin ti deshe lek u bona kurv tu ba seks me ma t'vjetrin 60 vjecar bizsmena zemer ty te kan dashnore tjapin nje dark mrrapa tmarrin per dore je dashuri me lekun me ja bo qefin vendit tan naten tgjen rrugeve thotelit tqytetit ti nuk je per mu e di smundesh me pas as shok une nuk tjap leke te kam dhen vec hod-dog

Published on 2013-09-07 17:47:43 GMT

b2n -blu yt e tu blu me shohin mua , syt e tu blu sa shum i dua ,syt e tu blu me shohin mua , syt e tu blu sa shum i dua , TRUPI SAJ Mendjen Ma Sjell Verdall Me Ngadal Leviz Me Le Pa Fjale Do Ta Ndal...Ta Di Sikur Do Bej Skandal Me Ben Te Sillem Anormal *-* ,TRUPI SAJ Mendjen Ma Sjell Verdall Me Ngadal Leviz Me Le Pa Fjale Do Ta Ndal...Ta Di Sikur Do Bej Skandal Me Ben Te Sillem Anormal *-* ,syt e tu blu me shohin mua , syt e tu blu sa shum i dua ,syt e tu blu me shohin mua , syt e tu blu sa shum i dua ,, trupi saj , shkrihet si cokollat , me ngadal ,ecen si ne sfilat , gjoksi saj shperthen si nje granat , hajde me mua nje nat ,trupi saj , shkrihet si cokollat , me ngadal ,ecen si ne sfilat , gjoksi saj shperthen si nje granat , hajde me mua nje nat , syt e tu blu me shohin mua , syt e tu blu sa shum i dua ,syt e tu blu me shohin mua , syt e tu blu sa shum i dua

Published on 2013-09-07 17:42:27 GMT

B2N - namber one

Published on 2013-09-06 21:18:44 GMT

B2N & florida gezuar 100 vjetorin

Published on 2013-09-06 18:57:11 GMT

B2N - Weezy ,B2N & SAMANTA - ME KA MARR MALLI ,Stresi Ft B2N - Hot Hot B2N - SI CUNAMI ,B2N Ft Gledis & Ergys Shahu - Shum Nice ,B2n - Ndej Per Ty B2N - Me e Mira ,B2N - Ku Je

Published on 2013-09-06 15:47:27 GMT

Ky fmi u rrit rrugeve se ska pas shpi buza i dridhet prej t'ftohtit mes qytetit me shi per me fitu buken e gojes makinen tu fshi ai tipi hap xhamin per me e pshty kjo eshte sjellje mizore me qenje njerzore e shoh me lot ne sy shkoj e marr prej dore kur dita erresohet e nata afrohet me syt lart nga qielli Zotit i drejtohet: "Pse nuk kam familjen pse nuk kam shoke?" Askush nuk pergjigjet a ka njeri n'toke qe rrahjet e dobta t'zemers t'njeriut sa her qe e shof fillojne pikat e shiut ref: kurdo qe te vish do te pres une te lutem ti mos ik... ohh.. kurdo qe te vish do te pres une te lutem ti mos ik... qendro nje dit me shumee Edhe nje dite me shume edhe nje nate pa gjume jeta krejt terr nen toke bodrum mes qytetit i vetem ku njerzit abuzojne kjo bote e padrejte anashkalojne nuk hapin dyr as dritare nuk ka as frymemarrje nuk ka as abetare si c'do fmi tjeter me fillu shkollen kjo rrug pa rrugdalje qe diten kur e hodhen s'din as daten e lindjes ska marre kurre dhurata per te nuk ka ndryshim as dita as nata nese smunesh me e nihmu mos e fyj askujt si bon kec jo mos e shtyj... jo mos e shtyjj jo joo... ref: kurdo qe te vish do te pres une te lutem ti mos ik... ohh.. kurdo qe te vish do te pres une te lutem ti mos ik... qendro nje dit me shumee.. te lutem ti mos ik... ohh te lutem ti mos ik... qendro nje dit me shumee..

Published on 2013-09-06 15:37:29 GMT

B2N - A Te Kujtohem Une < B2N - Melodi, B2N - Mos Me Harro ,B2N - Pa Ty Nuk Ka Ajer B2N - My Life , B2N - Nuk Jam Une Ai ,B2N - Nje Dite Me Shum ,

Published on 2013-09-06 15:37:13 GMT

B2N -namber one one one one We number one...one one one Number one...one one one We number one...one one one Number one...one one one Kjo asht rap city Black city Njerzit nuk dojn me nigju ma bullshit Vetem Crunk City Ekipin e kam Blind Non stop Frestyle,Hip-Hop new file OnTop Who Smile? Kapacitetin e trunit tem un e kam un e kam me giga Kapacitetin e trunit tan ti e ke me mega Ku ti del N'tv une shkoj N'wc Cili po na del e po na kapet me B B B B B2N Diten e naten,naten e diten click click click jam i gatshem Jam i pershtatshem per pillat e famshem,jam i pershtatshem jam i pa kapshem Ti ke produksione T'kopjume si Lil Wayne copy paste identik si T-pain We number one...one one one Number one...one one one We number one...one one one Number one...one one one A po doni me nigju black? B B B B2N back Rrepin e baj t'shpejt Hajde na mani ta baj Brreeek Im hot a a a Whit is how we do baby koncertet i hapi me kangen e par SeXy Lady A po doni me nigju Freestyle A po doni me nigju NEW FILE ASHT B ASHT 2 ASHT N ASHT NICEEE Jam filozof filozofoj N'filozofi Skemat i paramenoj po m'telefonon APG Njerzit po presin per kangen e re un e Ronela Hajati qe edhe B edhe 2 edhe N BO BOHU GATI Prodhimet e reja po dalin prej laboratorit Gangsta Bigi My Bigi My Bigi My Basta b2n beatzz We number one...one one one Number one...one one one We number one...one one one Number one...one one one

Published on 2013-09-06 15:29:14 GMT

B2N --T Dua pa fund ---Sa herë ia ke prish gjumin kur ti qaje natën shpërbleja për 8 mars, çoja dhuratën se t'ka dhanë gjak prej trupit t'saj t'ka beku, t'ka dhënë gji T'pret deri natën vonë kut ti t'kthehesh n'shpi Ta bën bukën gati dhe kujdeset për ty të thotë "Gjumë të ëmbel" dhe të puth në sy gjeje kohën t'paktën merre n'telefon rrespektoje sa t'jetë gjallë se kur t'vdesi do jetë vonë REF 2x: Dhe kur jam fajtor je e vetmja që më mbron jam djali yt, ti s'më mohon të dua pa fund sa nuk mund ta them me këto 5 vargje, as me një refren Lotët kurrë mbi fytyrë s'tu thanë me qindra dhimbje shpirtin ta vranë e ëmbël, e brishtë, e butë e fortë si një valë deti në fortunë me ate zemër sa një oqean me atë buzëqeshje diellin ma sjell pranë ty të përulem, të falem si zot kur qesh bashkë me mua dhe vuan kur derdh lotë REF 2x: Dhe kur jam fajtor je e vetmja që më mbron jam djali yt, ti s'më mohon të dua pa fund sa nuk mund ta them me këto 5 vargje, as me një refren

Published on 2013-09-06 15:27:18 GMT

Blunt & Real ft. Dhurata Dora & Lumi B - Edhe pak Dhurata Dora : Prap po do mem fol , Memu afru diqka mem than , Pesho ne sy qe diqka po don , Nashta nuk din e nashta s'guxon, E ti prap bëje nje hap, Hajde ma afer provoje prap, Mere guximin sa su bo von , Tjeter kush venin munet me nxon oohh . So Leht,So leht, So leht jo e di po e di, Veq mu ba bashk na osht me rendesi, A je edhe ti tu e ni, Shume nxeht,Shume nxeht Shume nxeht kur te shikoj ty Shancin tash afer e ki Edhe pak munesh me m'rri Edhe pak , Edhe pak Yeahh Edhe Pak , je ngat meje Nuk po du mo me prit Noo , Ref: Edhe pak , edhe pak je ngat meje Nuk po du mo me prit Ama 1 nat po du met pas Ama nje shanc me ty me kan Ohhho Heyy Heyy Heyaaa Ama 1 nat po du met pas ama 1 shanc me ty me kan Ohoh HeyyyHeyyEyy Hyyeyyjeaa. Real 1 : Gimiti Love Yeh Na kapem fort yeahh rock ye Dije qe shija mbi torte Femrat une i du me flok dredha jo me look yeahh On wanna look when i stop yeh Se sonte jom ka du met pa Prej teje jo kurr mos mu nda Kcejna na N'Clube Lalala , Lalala, Lalala Apo do kafe express yeah Qmimin e ka shtrejt se jon du vesese Qdo 2 free so entre ye ye ye ref: Edhe Pak Edhe pak yeh Edhe oak je ngat meje nuk po du mo me prit Edhe pak edhe pak yehh Edhe pak je ngat meje nuk po du mo me pritt . LumiB: Yehh ama edhe ni shanc Edhe kurr ski mi ra pishman come to mei nal edhe mos u nal Ski qka menon per ma vonn Hajde rri me mu mos hupp kohh Jeta shume e shkurt per me thon jo Edhe nese je me naj kon Thuji qe spe don Ski qka menon per ma vonn Se don't be like mama Neser sjam knej mama Mos i ngo tjert po hajde ma shpejt Beso nuk ja vlen mama okk? Ref:2X Edhe Pak Edhe pak yeh Edhe oak je ngat meje nuk po du mo me prit Edhe pak edhe pak yehh Edhe pak je ngat meje nuk po du mo me pritt . Ohhhoohyee Ohh.

Published on 2013-08-30 00:36:21 GMT

Connect 193.192.59.233:27020

Published on 2013-08-14 13:59:40 GMT

:o = :p

Published on 2013-08-10 19:19:09 GMT

M'Tha : Ngriu ne msim me not? I'Thash : Nuk ngrihem mesuese se nuk di not e mund te mbytem?

Published on 2013-08-05 19:17:23 GMT

M'tha : ajde me perqafo. I'thash : o budallaqe se shikon qe e kam krahun ne allci.