Pazar3.mk

Добродојдовте на Фејсбук на Пазар3! Овде може да ги споделите Вашите Пазар3 искуства, разговарате и да поставите прашања до тимот на Пазар3. Pazar3.mk е најголемото место за купување и продавање на Интернет во Р.Македонија. Pazar3.mk основан е 2006 година во Ресен како виртуелна платформа која е наменета за тргување од цела Македонија и од тогаш својот концепт го проширува во пет други земји. 7 од 10 жители во Р.Македонија имаат купено или продадено нешто на Pazar3, а гледано од аспект на семејства со деца бројката е повисока - 9 од 10. Pazar3 е меѓу првите пет македонски сајтови со околу 500 000 уникатни посети неделно. Статистиката покажува дека 25% од лицата кои тргуваат на Pazar3 ги продаваат своите предмети во рок од 24 часа, 60% ги продаваат во рок од една недела. Бизнис концептот на Pazar3 е да обезбеди наједноставно, најефективно и најбезбедно место за купување во Македонија. Web: https://www.pazar3.mk/ Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3 Концептот на Pazar3 надвор од Македонија може да го најдете под следните домејни: Србија: https://www.mojtrg.rs Црна Гора: https://www.mojtrg.me Албанија: http://www.merrjep.al Косово: http://www.merrjep.com

Pazar3.mk


Email
Contact Phone
P: +389 (0) 47 454 072
Website
https://www.pazar3.mk

Description

На нашиот Фејсбук профил ќе ни биде мило да го чуеме мислењето на Pazar3 трговците, без разлика дали сакате да ги споделите Вашите искуства, совети или препораки, поставите прашање за нашиот сајт или да ги споделите Вашите Pazar3 огласи - ние сакаме да комуницираме со Вас! Кликнете "Ми се допаѓа" на нашиот Фејсбук профил и дознајте што ново се случува на Pazar3, споделете ги Вашите Pazar3 огласи и бидете во тек со сите новости поврзани со функции, понуди и натпревари! Каде може да не најдете: Pazar3: https://www.pazar3.mk Pazar3 Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3 Pazar3 Twitter: https://www.twitter.com/pazar3 Pazar3 Facebook: https://www.facebook.com/Pazar3.Mak Pazar3 Instagram: https://www.instagram.com/pazar3/ Купете го тоа што Ви е потребно, продадете го тоа што не Ви е потребно! Пронајди, Купи, Продај!

Company Rating

104092 FB users likes Pazar3.mk, set it to 1 position in Likes Rating for Malmö, Sweden in Website category

Website category, Malmö

Pazar3.mk
null

Добродојдовте на Фејсбук на Пазар3! Овде може да ги споделите Вашите Пазар3 искуства, разговарате и да поставите прашања до тимот на Пазар3. Pazar3.mk е најголемото место за купување и продавање на Интернет во Р.Македонија. Pazar3.mk основан е 2006 година во Ресен како виртуелна платформа која е наменета за тргување од цела Македонија и од тогаш својот концепт го проширува во пет други земји. 7 од 10 жители во Р.Македонија имаат купено или продадено нешто на Pazar3, а гледано од аспект на семејства со деца бројката е повисока - 9 од 10. Pazar3 е меѓу првите пет македонски сајтови со околу 500 000 уникатни посети неделно. Статистиката покажува дека 25% од лицата кои тргуваат на Pazar3 ги продаваат своите предмети во рок од 24 часа, 60% ги продаваат во рок од една недела. Бизнис концептот на Pazar3 е да обезбеди наједноставно, најефективно и најбезбедно место за купување во Македонија. Web: https://www.pazar3.mk/ Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3 Концептот на Pazar3 надвор од Македонија може да го најдете под следните домејни: Србија: https://www.mojtrg.rs Црна Гора: https://www.mojtrg.me Албанија: http://www.merrjep.al Косово: http://www.merrjep.com

Summary

Pazar3.mk is Malmö based place and this enity listed in Website category. Contact phone number of Pazar3.mk: +389 (0) 47 454 072